The Little House, Maine- Named the little house, this project was designed for the owners to down size into a more modest home with the space to continue entertaining at their previous scale. A post and beam house from the 1970s, this home was completely stripped down to its shell and reconstructed with a large living room structure added in the rear which alleviates the cramped low ceilings of the original house. Additionally, from most any location in the house you can see through to the outside, adding a spacious feeling to this small home. General Contractor - Tom Groves

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Home  |  About  |  Why Chris  |  Design Process  |  Resume  |  Architectural Services  |  FAQ  |  Testimonials  |  Portfolio  |  Site Map

 

WEBSITE HOSTING & DESIGN BY CHARLESWORKS